Krosçular Balat’ta yarıştı

Nilüfer 18. Uluslararası Spor Şenlikleri Balat Atatürk Kent Ormanı’nda düzenlenen kros koşularıyla devam etti. 

Krosçular Balat’ta yarıştı

Nilüfer 18. Uluslararası Spor Şenlikleri, bu yıl da binlerce öğrencinin spor ve dostluk içinde geçen müsabakalarıyla devam ediyor. 20 Mayıs’a kadar devam edecek şenlikler kapsamında kros yarışları düzenlendi. Balat Atatürk Kent Ormanı’ndaki yarışlara 30 okuldan, 74 takım ve 300 sporcu katıldı. Yarışlara katılan öğrenciler, yaş gruplarına göre bin, bin 200 ve bin 500 metrelik parkurlarda dereceye girebilmek için ter döktü. 8 kategoride düzenlenen koşularda minik kızlarda Elif Cenizelim, minik erkeklerde Alim Narin birinci olmayı başardı.

RAKİP TANIMADILAR

Organizasyonda küçük kızlarda Yaren Ulu, küçük erkeklerde Ramazan Narin, yıldız kızlarda Cemre Civelek, yıldız erkeklerde Metehan Temiz, genç kızlarda Ceyda Kara, genç erkeklerde Omar Marazhi birinci oldu. Organizasyon takım sıralamasında ise minik kızlarda ve erkeklerde Doğanköy İlkokulu, küçük kızlar ve erkeklerde Nilüfer Şehitler Ortaokulu, yıldız kızlarda Uludağ Koleji, erkeklerde Yaylacık Ortaokulu, genç kızlarda Çamlıca Anadolu Lisesi ve erkeklerde genç erkeklerde Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi rakiplerini geride bıraktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X