Kumla`ya neşter

Küçük Kumla Mahallesi`nde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Büyük Kumla Mahallesi ile Küçük Kumla Mahallesi`ni bölen dere üzerinde düzenleme çalışmaları yapılmasını kararlaştırdılar.

Kumla`ya neşter
Kumla deresinde çevre düzenlemesi, temizleme, genişletme ve köprü çalışmaları konusunda karar alan belediye başkanları Kumla Marinası’nın da, derenin denizle buluştuğu bölgeye yapılabileceğini bildirdiler.
 
PROJE HAZIRLANACAK
 
Daire amirleri ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı inceleme gezisinde vatandaşlarla da sohbet eden Recep Altepe ve Refik Yılmaz, Marina konusunda proje hazırlatılacağını müjdelediler. Bunun yanı sıra “Kanal Kumla” için iki belediyenin ortaklaşa hareket ederek çalışmaları biran önce başlatacağını açıklayan Altepe ve Yılmaz, Kumla’nın marka değerini artırırken, cazibe merkezi olması konusunda gereken neyse yapılacağını vurguladılar.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X