Kurban pazarı denetim altında

Bayram boyunca kaçak kesimlerin önüne geçeceklerini bildiren Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Metin Bağcı, Temizlik İşleri Müdürü Akif Altıncan ve Mudanya Belediyesi Veteriner Hekimi Şükriye Çelikkollu ile birlikte ilçedeki kurban pazarında denetlemeler

Kurban pazarı denetim altında
ÖMER BİLİK
 
Kurban satıcılarına düzenlemeler hakkında bilgiler veren Bağcı, “Belediye olarak kesim yerlerimizi standartlara uygun hale getiriyoruz. Vatandaşlarımız kurbanlarını bu alanlarda belgeli ve izinli kasaplara kestirsinler” dedi.
 
POLİSTEN UYARI
 
Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle kurban satıcıları ile vatandaşları kötü niyetli kişilere karşı uyarıyor.
 
Toplum Destekli Polis (DTP) Büro amirliğine bağlı ekipler ilçedeki dolgu alanı ve Güzelyalı piknik alanı yanında Mudanya Belediyesi tarafından oluşturulan kurban satış yerlerinde, market ve pazaryerlerinde satıcı ve alışverişe gelen vatandaşları sahte para, dolandırıcılık, hayvan hırsızlığı konularında bilgilendiriyor. Mudanya İlçe Emniyet Müdürü Rıdvan Sülün,’Bölgemize gelen hayvan satıcılarımızın kötü niyetli kişilere karşı uyanık olmaları, şüphelendikleri kişi veya kişiler ile olayları 155 no’lu Polis İmdat telefonunu arayarak bilgi vermelerini istiyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X