Kurbanlarını sabun ve kek yaptı! Sebebi ise kan dondurdu

Tarihte birçok ünlü seri katil uyguladıkları tekniklerle psikopatlığın adeta kitabını yazıyorlardı. Bu kez yaşanan gerçek olay kanımızı donduruyor.

Kurbanlarını sabun ve kek yaptı! Sebebi ise kan dondurdu
Kurbanlarını sabun ve kek yapan psikopat kadın! - Sayfa 1

Leonarda Cianciulli, Hitler kötülüğünü ve psikopatlığını kalbinde barındıran bir seri katildi. Öyle ki kurbanlarının kemiklerinden sabun yapıyor, bazılarını kek yapıp yiyordu.

Leonarda Cianciulli 14 Kasım 1893’de İtalya’nın Montella kentinde henüz bir psikopat olacağından habersiz şekilde dünyaya geldi.
 

Kurbanlarını sabun ve kek yapan psikopat kadın! - Sayfa 2

Gençliğinde iki kez intihar girişiminde bulunan kadın 1914’de Raffaele Pansardi adlı bir kayıt memuruyla evlendi.
 

Kurbanlarını sabun ve kek yapan psikopat kadın! - Sayfa 3

Fakat anne ve babası bu evliliğe karşı çıkıyor ve çiftin evliliğinde bir türlü huzur vermiyorlardı. Hatta bu yüzden Cianciulli annesinin onları lanetlediğini düşünüyordu.
 

Kurbanlarını sabun ve kek yapan psikopat kadın! - Sayfa 4

Çift daha sonra aldıkları kararla Lariano’ya taşınma kararı aldı. Fakat kötü şans onları burada da buldu; 1930’da yaşanan depremde evleri yıkıldı.
 

Kurbanlarını sabun ve kek yapan psikopat kadın! - Sayfa 5

Leonarda daha sonra Correggio kasabasına taşındı ve orada küçük bir dükkan açarak nazikliği ve sevimli hareketleriyle birçok insana kendisini sevdirmeyi başardı.
 

Kurbanlarını sabun ve kek yapan psikopat kadın! - Sayfa 6

Evlilik süresi boyunca 17 defa hamilelik deneyimi yaşayan kadın, birçok çocuğunu kaybetti ve geriye koruyabileceği sadece 4 çocuğu kaldı.

   

Kurbanlarını sabun ve kek yapan psikopat kadın! - Sayfa 7

Daha sonra diğer üçünü de kaybeden kadın, tek çocuğunu korumak adına mistik ve büyü işlerine kendisini kaptırdı.
 

Kurbanlarını sabun ve kek yapan psikopat kadın! - Sayfa 8

Mistik inançların gazına gelen kadına göre çocuğunu korumak için 3 kurban vermesi gerekiyordu. Bu kurbanlardan sabun yapıp oğlunu onunla yıkamak, kalanlarıyla da turta yaparak oğluna yedirmeliydi.

  

Kurbanlarını sabun ve kek yapan psikopat kadın! - Sayfa 9

Tarihler 1939’u gösterdiğinde kadın bu fikrini gerçekleştirdi ve 3 kadını baltasıyla cani şekilde kurban etti.

Parçaları sodyum hidroksit ekleyerek bir çukurda yoğuran kadın, kanın pıhtılaşmasını ve ardından kurumasını bekledi. Kurutulan parçaları iyice öğütüp un, şeker, yumurta, çikolata ve margarinle birlikte yoğurarak kek haline getirdi ve çayın yanında hem oğluna hem de misafirlere ikram etti.

 

Kurbanlarını sabun ve kek yapan psikopat kadın! - Sayfa 10

Sabunu ise öldürdüğü iki kadını kazanda iyice eritip üzerine alkol ve kolonya dökerek sabun kıvamına gelene kadar karıştırdı. Ve sonunda ortaya çıkan sabunla oğlunu yıkadı.
 

Kurbanlarını sabun ve kek yapan psikopat kadın! - Sayfa 11

Daha sonra komşusu tarafından ihbar edilen kadın ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı ve tarihler 1970’i gösterdiğinde hayata veda etti. Cinayetlerde kullandığı tencere ise Roma Kriminoloji Müzesi’nde sergilendi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X