Kursiyerlerin emeği sergiyle taçlandı

Mudanya Belediyesi Hobi Sanat Atölyeleri kursiyerlerinin el emeği göz nuru ürünleri, Yeni Mahalle Kültür Sanat Gençlik ve Spor Merkezi’nde beğeniye sunuldu.

Kursiyerlerin emeği sergiyle taçlandı

9 branşta 550 kursiyerin emekleriyle ortaya çıkan yaklaşık 750 adet ürün 21 Mayıs’a kadar sergilenecek. Kursiyerlerin resim, ahşap boyama, amigurumi, filografi ve ebru sanatı çalışmalarının bulunduğu serginin açılışını Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP İlçe Başkanı Ömer Aydın, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sevgi Ursavaş, kursiyerler ve davetliler yaptı.

Serginin açılışında konuşan Başkan Türkyılmaz, emeği geçenlere teşekkür etti. Mudanya Belediyesi’nin akademi olma yolunda çok önemli mesafeler kaydettiğine dikkat çeken Türkyılmaz, “Bu yuvada bir çok branşta kurslarımızı sizlerke birlikte hayata geçiriyoruz. Halkımızdan aldığımızı halkımıza veriyoruz. Ürettiğimizi yeni doğan bebeğimizden en yaşlı insanımızı kadar paylaşıyoruz” dedi. Mudanya’nın kültür ve sanatın değer gördüğü bir kent olduğunun altını çizen Başkan Türkyılmaz, şunları kaydetti:

GÜZEL ŞEYLER OLUYOR…

“Gece gündüz tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte güzelliklerle anılan Mudanya’yı yarattık. Kurslarımızda böylesine güzel ürünlerin ortaya çıkması bizleri sevindiriyor. Verdiğiniz emeklerden dolayı tüm katılımcı kursiyerlerimize, emek veren öğretmenlerimize ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Mudanya’da güzel şeyler olmaya devam edecek.”

9 branşta 750 ürün 21 Mayıs’a kadar açık

9 branşta 550 kursiyerin emekleriyle ortaya çıkan yaklaşık 750 adet ürün 21 Mayıs’a kadar Yeni Mahalle Kültür Sanat Gençlik ve Spor Merkezi’nde izlenime açık olacak. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X