Kürsü için kapıştılar

5 gün süren organizasyon sonunda dereceye giren ekipler belli oldu.

Kürsü için kapıştılar

21 okuldan 104 sporcunun katıldığı Okullararası Yıldızlar Tenis İl Birinciliği’nde kızlarda Özel TED Ortaokulu birinci olurken, erkeklerde Özel Şahinkaya Ortaokulu şampiyonluğu kaptırmadı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Yıldızlar Tenis İl Birinciliği’nde heyecan sona erdi.

 26 Şubat-2 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonda sporcular kürsü için büyük efor sarfetti. Ertuğrul sağlam Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen İl Birinciliği’nde 21 okuldan 104 sporcu mücadele ederken, öğrencilerin kürsü mücadelesi nefes kesti

Büyük heyecanın yaşandığı organizasyonda kızlarda Özel TED Ortaokulu birinci olurken, erkeklerde Özel Şahinkaya Ortaokulu zirveyi kaptırmadı.

Kupaya hücum

Nefes kesen maçlar sonunda kızlarda Özel TED Ortaokulu’nun ardından Özel Final Ortaokulu ikinci, Vahide Aktuğ Ortaokulu üçüncü ve Özel Şahinkaya Ortaokulu da dördüncü oldu.

Özel Şahinkaya Ortaokulu’nun şampiyon olduğu erkeklerde ise Özel Final Okulları ikincilik kürsüsüne çıkarken, Sadettin Türkün Ortaokulu üçüncü, Ali Durmaz Ortaokulu da dördüncü sırada yer aldı. Kıyasıya mücadelelere sahne olan müsabakalar sonunda dereceye giren  sporcular kupa ve madalya ile ödüllendirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X