Kurt sürüsüyle beraber yaşıyor

Rusya’da Kirill Potapov isimli bir işinsanı, arazisinde evcil hayvanları gibi baktığı bir kurt sürüsüyle beraber yaşıyor. 

Kurt sürüsüyle beraber yaşıyor

Üç yıldır kurtlarla birlikte yaşayan Potapov’un amacı, sivri dişleri ve pençeleri olan dostlarıyla yalnızca oyunlar oynayıp eğlenmek değil, aynı zamanda vahşi hayvanlar için bir rehabilitasyon merkezi kurmak.

3853612-kurt-2-24__63726.jpg

Kurtlar, Yekaterinburglu işadamıyla beraber üç yıldır yaşıyor. Potapov, aralarından gri olan dişi Alfa ve siyah olan erkek Ugolek’i (küçük kömür parçası) henüz daha yavruyken sahiplenmiş. Potapov’a göre, kurtların insanlara karşı saldırgan bir tutum benimsedikleri yönündeki iddialar kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. Aksine kurtlar, yüzyıllar boyunca süregelmiş olan kurt avlarından ötürü insanlardan oldukça korkuyor. Ancak Potapov, aralarındaki hassas bağı zedelememek adına ‘sürüsüne’ hiçbir zaman sesini yükseltip saldırganlık göstermiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X