Kurtlar Vadisi Pusu’da son bölümde şok!

Kanal D ekranının fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geliyor. 243. Bölüm ile ekrana gelecek olan Kurtlar Vadisi Pusu bomba etkisi yaratacak. Leyla ve Elif kurtulacak mı? İşte Pusu’nun yeni bölümünden son ayrıntıl

Kurtlar Vadisi Pusu’da son bölümde şok!

Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 243. bölüm fragmanı herkesi ekrana kilitledi. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olan Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde neler olacak merak konusu. Bu akşam Kanal D ekranlarında olacak dizi için son ayrıntılar..

 

Polat Alemdar, bombalı saldırı sonucu yaralanan Leyla ve Elif için hastanede tedirgin bir şekilde beklemektedir.Öte yandan Sagir’i yakalamak için bizzat harekete geçmiş ve  ciddi bir mesaj iletmiştir. Tilki avlanmaktan kurtulmakla kalmadı, üstüne avcısını da ele geçirdi .Ayağa kalkınca ilk işi intikamını almak olacaktır.

Bu sırada Erhan’ın tutsaklığı ne kadar sürecektir? Pusat, Pitbull’un motorcu çetesine bir ziyarette bulunacak; O sırada başka bir ziyarette olan Pitbull ise hiç beklemediği şekilde ağırlanacaktır. Akif ve Yasin ise katıldıkları gizli görevi başarıyla tamamlamak için canlarını dişlerine takacaklardır. 

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi heyecanı soluksuz izlenecek yeni bölümüyle kendi günü ve kendi saatinde Kanal D’de.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X