Kurtulan: Sevgiyi paylaşıyoruz

Mustafakemalpaşa Belediyesi, ilk iftar programını Hamidiye Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Kurtulan: Sevgiyi paylaşıyoruz

İftar yemeğine Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Esgin, Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Erol Pektez, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Mustafa Esgin iftar öncesinde mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sohbet etti. Mahalle sakinleri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Kurtulan, ‘Bu sofralarda, bir tas çorbanın, bir somun ekmeğin dışında sevgiyi paylaşıyoruz.

Acısından tatlısına kadar her zaman vatandaşlarımızın yanında olma gayreti içerisindeyiz. Bize millet olma bilincini kazandıran ecdadımıza minnet borçluyuz. Geleceğe de yine böyle hazırlanacağız. Kardeşliği, dayanışmayı ve birliği amaçladığımız iftarlarımızda vatandaşlarımızla birlikte olmaya devam edeceğiz’ diye konuştu. 

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Mustafa Esgin ise, “Mustafakemalpaşalı bir kardeşiniz olarak burada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. İnşallah Bursa’ya ve Mustafakemalpaşa’ya hizmet etmek nasip olur. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X