Kuşadası’nda 7 Gemiyle 18 Bin Turist Geldi

Türkiye’de kruvaziyer turizmin başkenti kabul edilen Kuşadası’na gün içinde yanaşan 7 gemideki yaklaşık 18 bin turist günübirlik olarak giriş yaptı.

Kuşadası’nda 7 Gemiyle 18 Bin Turist Geldi

Türkiye’de kruvaziyer turizmin başkenti kabul edilen Kuşadası’na gün içinde yanaşan 7 gemideki yaklaşık 18 bin turist günübirlik olarak giriş yaptı. Çoğunluğu Amerikalıların oluşturduğu aralarında İspanyol, İtalyan, Kanadalı, İngiliz ve Portekizlilerin de bulunduğu turistler Kuşadası Limanı’nda büyük bir yoğunluğun yaşanmasına neden oldu. Kuşadası’na deniz yoluyla giriş yapan 18 bin turistin büyük çoğunluğu otobüslerle Efes ve Meryemana gibi tarihi yerlere ziyaret yaptıktan sonra, şehir dışındaki büyük alış veriş merkezlerine götürüldü. Turistlerin otobüslerle şehir dışındaki alış veriş merkezlerine taşınması tepki gösteren Kuşadası esnafı, 7 gemi ile gelen 18 bin turistin büyük çoğunluğunun Kuşadası’nın şehir merkezini gezme fırsatı bulamalarından yakındı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X