Kuşaklar burada buluşacak

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, hayırsever desteğiyle hayata geçirilecek olan İzzet Şadi Sayarel Huzurevi’nde incelemelerde bulundu.

Kuşaklar burada buluşacak

Çamlıca Mahallesi’nde yapımı devam eden huzurevindeki çalışmaları yerinde takip eden Erdem, projenin son durumu hakkında detaylı bilgi aldı. İzzet Şadi Sayarel Huzurevi’nin yaklaşık 200 kişiye hizmet vereceğini belirten Erdem, huzurevinde kreş yapmayı da planladıklarını söyledi. İki nesli bir araya getirecek proje üzerinde çalıştıklarını kaydeden Erdem, “Huzurevinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Projenin zemin katında kreş yapmaya uygun bir alan var. Burada acaba çocuklarla yaşlıları bir araya getirecek çalışma yapabilir miyiz diye düşünüyoruz. 30-40 çocuğumuza hizmet verecek bir kreş yapmayı planlıyoruz. Nilüfer’e değer katacağına inandığımız bu projeyi yakın zaman içinde hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X