Kütüphanede hem oynuyor, hem kitap okuyorlar

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi, çocukların oyunlar oynayıp kitap okudukları bir mekan oldu.

Kütüphanede hem oynuyor, hem kitap okuyorlar

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi, minik konuklarını birbirinden eğlenceli faaliyetlerle ağırlıyor. Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Bölümü öğrencileriyle ortaklaşa çocuklara kütüphane sevgisi aşılanıyor ve minik öğrencilerin kütüphanede çalışma alışkanlığı kazanmaları sağlanıyor.

Sevgi Başakları Anaokulu öğrencilerinin katıldığı program renkli görüntülere sahne oldu. Çocukların sosyal yönden gelişimlerine katkı sağlayan program, aynı zamanda el becerilerini geliştirmelerine de destek oldu. Çocukların kütüphaneleri daha yakından tanımalarını hedefleyen programlar, kitap okumalarıyla sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X