Kuveytli Bakan Yardımcısı’nın Bursa sevdası

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Kuveyt Evkaf Bakan Yardımcısı Dr. Adil Abdallah El-Fellah’ı makamında ağırladı.

Kuveytli Bakan Yardımcısı’nın Bursa sevdası

Kuveyt Bakan Yardımcısı El-Fellah, her yıl 3-4 defa gelip kendi evinde kaldığı Bursa’da valiliği ziyaret etti. Ziyarette konuşan Vali Karaloğlu, “Bugün Kuveyt Evkaf Bakan Yardımcısı Dr. Adil bey misafirimiz. Kendisine ‘Ulu şehrimize’ hoş geldiniz diyorum. Kuveyt bizim Orta Doğuda çok yakın kardeşlik ve ticari ilişkilerimizin olduğu bir ülke. Son dönemde Kuveytlilerin de Bursa’mıza büyük ilgisi var, bu bizi memnun ediyor. Sayın bakanımızın da Bursa da bir evi var. Kendisini biz bir Bursalı olarak görüyoruz. O bir Bursalı. Çocukları ile birlikte senede en az 3-4 defa Bursa’ya geliyor” dedi.

KUVEYTLİLER BURSA’DAN GAYRİMENKUL ALIYOR

Bir çok Kuveytlinin de Bursa’da gayrimenkul aldığına dikkat çeken Karaloğlu, “Yaz aylarında Kuveyt’ten Bursa’ya tur seferleri de düzenleniyor. Son dönemde kış aylarında da Kuveytlerin bilhassa Uludağ’a olan ilgisi bizleri memnun ediyor. Sayın bakanı bir Bursalı olarak hem Kuveyt-Türkiye, hem de Kuveyt-Bursa ilişkilerinde bir şans olarak görüyoruz” dedi.

Bursa’da bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Bakan Yardımcısı El-Fellah ise, “Ben artık bir Bursalıyım. Bursa her gün biraz daha güzelleşip modernleşiyor. Her gün yabancı turistlerin rahat edebileceği imkanlara sahip oluyor. Bursa’da bulunmanın verdiği zevk tarif edilemez” diye konuştu.

Vali Karaloğlu, Kuveytli misafirine İznik çinisi hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X