La Casa de Papel’in yaratıcısından yeni dizi

Netflix dizilerinden biri olan ve tüm dünyada popüler hale gelen La Casa de Papel dizisinin yaratıcısı Álex Pina, izleyicileri yeni bir diziyle buluşturmaya hazırlanıyor. Pina’nın imzasını taşıyan The Pier, BluTV’de yayınlanacak.

La Casa de Papel’in yaratıcısından yeni dizi

Geride kalan iki yılda tüm dünyayı kasıp kavuran Netflix dizilerinden La Casa de Papel’in dünyanın her yerinden milyonlarca hayranı oldu. Dizinin yaratıcısı olan Álex Pina, bu fenomen dizinin ardından yeni bir diziye imza atıyor.

Pina’nın The Pier adındaki polisiye dizisi 19 Ocak 2019’da BluTV’de izleyicilerle buluşacak.

La Casa de Papel’de İspanya tarihinin en büyük soygununu işleyen Álex Pina’nın polisiye türdeki yeni dizisinin konusu ise şöyle:

The Pier dizisi ünlü mimar Alexandra’nın, kocası Oscar’ın ölüm haberini almasıyla hikaye başlayacak. Cinayetten şüphelenilen bu gizemli kayıp, Oscar’ın aslında iki yaşamı olduğunu ortaya çıkaracak. Bir tarafta 15 yıldır ona büyük sevgi besleyen eşi Alexandra; diğer tarafta ise aşk yaşadığı Veronica’nın karşı karşıya gelmesi tüm dengeleri alt üst edecek.

Pina imzasını taşıyan dizide La Casa de Papel’in Profesör’ü Álvaro Morte ise Oscar rolüne hayat verecek.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X