Lady Diana öldüğünde hamile miydi?

21 yıl önce sevgilisi Dodi El Fayed ile Paris’te paparazzilerden kaçarken geçirdikleri kazada hayatını kaybeden Lady Diana’nın o dönem hamile olduğu iddialarına İngiltere’nin önemli adli tıp uzmanları arasında gösterilen Angela Gallop’tan cevap geldi.

Lady Diana öldüğünde hamile miydi?

İngiliz adli tıp uzmanı Angela Gallop, ‘Köpekler Havlamadığında: Bir Adli Tıp Uzmanının Hakikati Arayışı’ adlı kitabında Lady Diana’nın sevgilisi Dodi El Fayed’in babasının, Diana’nın öldüğünde hamile olduğu iddialarına açıklık getirdi. 

Prenses Diana’nın Mısır kökenli sevgilisi 42 yaşındaki Dodi El Fayed’den hamile olduğu için öldürüldüğü iddia edilmiş, King’s College London’ın Adli Tıp Bölümü’nün Başkanı Profesör David Cowan da hamileliğin mümkün olabileceğini söylemişti. 
 

45 yıllık adli tıp uzmanı Gallop, Prenses Diana’nın öldüğünde hamile olmadığını, ayrıca midesinden alınan örneklerde doğum kontrol hapı izlerine de rastlanmadığını yazdı. 

Diana ve Dodi el-Fayed, Paris’te paparazzilerden kaçarken geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybetmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X