Lanre Kehinde de listede

Denizlispor’un şampiyonluğunda kilit rol oynayan 25 yaşındaki forvet, Mesut Mestan’ın düşündüğü isimlerden biri. 

Lanre Kehinde de listede

Olağanüstü Genel Kurula tek başkan adayı olarak girecek olan Mesut Mestan, çalışmalarına devam ediyor. Transfer tahtasını açtırmak için ciddi bir mali kaynağa ihtiyacı olan Mestan, Süper Lig’e çıkacak kadroyu kurmak için de temaslarına devam ediyor. Dün Adil Cenkçiler ile biraraya gelen ve İdari Menejerlik için el sıkışan Mesut Mestan’ın gerek teknik direktör gerekse yapılması planlanan transferleri de masaya yatırdığı belirtildi. Mestan’ın listesindeki isimlerden birinin ise geçen sezon Denizlispor’da forma giyen Lanre Kehinde olduğu belirtiliyor. 

ÇİFT ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Devre arasında geldiği yeşil siyahlı ekipte şampiyonluk yaşayan ve 10 gol, 2 asistlik bir performans sergileyen 25 yaşındaki futbolcunun kulübüyle mukavelesi sona erdi. Ancak Kehinde için Ege temsilcisinin elinde opsiyon hakkı bulunuyor. Gelişmeleri yakından takip eden Mestan’ın menajerlerle de temas kurduğu ifade ediliyor. Karagümrük ve Erzurumspor’un da talip olduğu Nijeryalı futbolcu, Ankaragücü’yle de şampiyonluk yaşamıştı. Tecrübeli futbolcunun pisaya değeri 100 bin Euro olarak gösteriliyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X