Layık olduğumuz yere yere döndük

Bir sezon aranın ardından yeniden Türkiye Basketbol Ligi’ne yükselen Bursa ekibinde yuvasına dönmenin gururunu yaşarken, kırmızı beyazlı ekip önceki gün düzenlenen organizasyonda buluştu.

Layık olduğumuz yere yere döndük

RECAİ UYSAL

Türkiye Basketbol 2. Lig’nde şampiyon olarak 1 sezonluk aranın ardından tekrar Türkiye Basketbol Lig’ne dönen Finalspor, yuvasına dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Bursa ekibi, önceki gün düzenlediği organizasyonla şampiyonluğu kutladı.

Tavacı Recep Usta’da gerçekleşen organizasyona Finalspor Başkanı İhsan Özen ve yönetim kurulu ile birlikte teknik ekip ve oyuncular ile kulübün eski antrenörleri, oyuncuları ve Bursa basketbol camiasından çok sayıda isim katıldı.

ZOR SEZON OLDU

Yeniden Türkiye Basketbol Ligi’ne döndükleri için mutlu olduklarını söyleyen Finalspor Başkanı İhsan Özen, ‘Öncelikle davete katılan herkese çok teşekkür ediyorum.

8 yıl TBL’de oynadık ardından geçen sezon düştük ama tekrar layık olduğumuz yere çıktık. Bu sene zor geçti. Yoğun bir sezon oldu. Sakatlarımız oldu. Play-off’a 5. sırada girmemize rağmen iyi bir performans gösterdik. Orada kırılma maçlarını aldık ve lige çıktık’ dedi.

BURSA’YI TEMSİL EDİYORUZ

Bursa’yı temsil ettiklerinin altını çizen Özen şöyle devam etti: ‘Ama tek başımıza değiliz. Tofaş var. Bursaspor var. Hem Bursa hem de Türkiye için çok önemli. Müsabakaların fair-play içinde geçmesini istiyoruz. Bizim bir tarzımız var bunu basketbol camiasına kabul ettirmek istiyoruz.

Önümüzdeki yıl Tofaş Süper Lig’de biz de Bursaspor’la Türkiye Basketbol Ligi’nde tatlı bir rekabet içinde olacağız. Lige renk katmaya çalışacağız. İnşallah iyi maçlar olur. Görüyorum ki taraftarımız olmuş. Öğrencilerimizin dışında. Bunu oluşturduğumuz için mutluyum. İnşallah önümüzdeki yıl da başarılı oluruz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X