Le Havre Bursaspor’un kapısını çalacak

Yiğit Oruç ‘Paul Le Guen, Muhammed’i istiyor. Fransız ekibi önümüzdeki günlerde resmi teklifte bulunacaktır’ dedi. 

Le Havre Bursaspor’un kapısını çalacak

Muhammed Şengezer’in menajeri Yiğit Oruç, genç file bekçisinin geleceğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Oruç ‘Muhammed Şengezer’le ilgilenen kulüpler var. Yurt içinden ve yurt dışından gelen teklifler elimizde. Bursaspor çok büyük bir camia. Birçok oyuncu kulübe ihtar gönderdi fakat Muhammed Şengezer göndermedi. Muhammed’in alacağı miktar 1 milyon TL. Fakat bizim için paradan daha önemli şeyler var. Bu da Bursaspor’un menfaatleri ve kariyeri.’ dedi. 

İSİM VEREMEM 

Muhammed’i Bursaspor eski teknik direktörü Paul Le Guen’in çalıştırdığı Le Havre’nin istediğini belirten Yiğit Oruç ‘Fransız ekibinden bize gelen ilgi yazısı var. Le Havre önümüzdeki günlerde resmi teklifte bulunacaktır’ diye konşutu. Oruç, ‘Galatasaray ve Beşiktaş’ın Muhammed için teklifi oldu mu?’ sorusuna ise; ‘Şu anda kulüp ismi vermemem fakat Muhammed için birçok kulübün ilgisi var’ cevabını verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X