Ligin en iyilerinden

Pazar günü Bursaspor’u ağırlayacak Boluspor’da Teknik Direktör Osman Özköylü, “Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Ama evimizde kazanmak istiyoruz” dedi.

Ligin en iyilerinden

TFF 1. Lig’de geride kalan haftada deplasmanda Adanaspor’la berabere kalan ve alt gruptan uzaklaşamayan Boluspor’da gözler Bursaspor maçına çevrildi. Pazar günü oynanacak maçta galibiyete ulaşmak istediklerini söyleyen Teknik Direktör Osman Özköylü, “Önümüzde oynayacağımız çok zorlu maçlar var. İlki bu hafta Bursaspor ile sahamızda oynayacağımız maç. Çok iyi bir takıma karşı ve şu ana kadar ligde gösterdiği performans ile ligin en başarılı takımlarından birisi bir Bursaspor. Biz de son haftalardaki toparlanma sürecini devam ettirerek, sahamızda oynayacağımız bu maçtan inşallah iyi bir sonuçla güzel bir galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Biz bir an önce alttaki gruptan uzaklaşıp yukarılara doğru yaklaşmak istiyoruz. Bursaspor maçı bu anlamda kritik karşılaşmalardan birisi” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X