Limak ailesi iftarda buluştu

Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ (UEDAŞ) ve Limak Uludağ Elektrik, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde (AKKM) çalışanlarına ve ailelerine yönelik bir iftar programı düzenledi.

Limak ailesi iftarda buluştu

Yaklaşık bin 700 kişinin katıldığı iftarda konuşan Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Batuhan Özdemir, ‘’Dayanışma, paylaşma, birlik ve beraberlik duygularının en yoğun yaşandığı ramazan ayında sizlerle bir kez daha iftar sofrasını paylaşmanın mutluluğu içindeyim.

Bu akşam bir kez daha gördük ki, biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Ramazan ayının sonuna geldiğimiz şu günlerde Allah tutulan oruçlarımızı kabul etsin. Şimdiden hepinizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.

Beraberliğimiz daim olsun” dedi. Programda, Limak Enerji Dağıtım Grubu Genel Koordinatörü İsmail Ergüneş’in yanı sıra UEDAŞ Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü ve Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac da hazır bulundu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X