‘Limak Uludağ’ yine örnek oldu

‘Türkiye’ye Enerji Veren Kadınlar’ ödülleri töreninde ‘Enerjide Örnek Şirket Ödülü’nün sahibi Limak Uludağ Elektrik oldu.

‘Limak Uludağ’ yine örnek oldu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından ilk kez düzenlenen ‘Türkiye’ye Enerji Veren Kadınlar’ ödül töreni Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın da katıldığı törende ödüller 5 dalda verildi.

Jüri başkanlığını Güler Sabancı’nın yaptığı yarışmada, en çok kadın istihdamı gerçekleştiren şirketlerin değerlendirildiği ‘Enerjide Örnek Şirket’ kategorisinde ödülün sahibi Limak Uludağ Elektrik oldu. Şirket adına ödülü Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın elinden aldı.

HER GİRİŞİMİMİZDE KADIN ELİ VAR

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, söz konusu ödülü kızı Ebru Özdemir’in almasını istediğini ancak, kendisinin yapacakları Çanakkale Köprüsü’nün kredi anlaşması için Güney Kore’de olduğunu söyledi. Özdemir, ‘’Limak Grubu olarak yaptığımız her girişime kadın eli değiyor.

Bu sorumluluk bilinciyle gerçekleştirdiğimiz işlerin ödüllendiriliyor olması bizim için bir gurur ve motivasyon kaynağı oluyor. Sektör olarak girişimci kadın sayısını artırmak ve destelemek görevimiz. 2018’de de ödüle layık görülecek hizmetler üretmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X