Limak’tan karne hediyesi

Limak Uludağ Elektrik; farkındalık oluşturmak amacıyla hazırladığı Enerjik Tatil Etkinlik ve Boyama Kitabını anaokulu öğrencilerine hediye etti.

Limak’tan karne hediyesi

Limak Uludağ Elektrik; dünyanın en büyük sorunu haline gelen enerji ihtiyacı ile bu sorunun çözümünde yenilebilir enerji ve temiz enerji kaynaklarıyla ilgili çocuklarda farkındalık oluşturmak amacıyla hazırladığı Enerjik Tatil Etkinlik ve Boyama Kitabını anaokulu öğrencilerine hediye etti. 

Çocukların; eğlenceli zaman geçirirken öğrenmelerini sağlayan Enerjik Tatil Boyama ve Etkinlik Kitabını; Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac ve kurumsal iletişim ekibi; Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Enerji Verimliliği Proje Okulu olan Atatürk Anaokulu öğrencilerini ziyaret ederek, çocuklara hediye etti.

Genel Müdür Ali Erman Aytac, enerjinin tasarruflu kullanılması ile ilgili çocuklara bilgiler verdi. Emine Fehamet Salih ise, duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X