Limonu tuzlayıp topuğunuza ve ayağınıza sürerseniz…

Limon içerisinde yüklü C vitamini barındırmasından dolayı sağlığımız ve bağışıklık sistemi için oldukça faydalı bir yiyecek. Peki, limonu hiç ayağınıza koymayı denediniz mi? Birazdan vereceğimiz yöntemi duyunca çok şaşıracaksınız.

Limonu tuzlayıp topuğunuza ve ayağınıza sürerseniz…

Bağışıklık sistemi sağlıklı bir şekilde yaşayabilmek için oldukça önemlidir. Bağışıklık sisteminin güçlü tutulması kişilerin çeşitli hastalıklara yakalanmasına engel olur.

bir-gunde-bagisikligi-guclendiren-yontem-9449246.jpeg

Bağışıklık sisteminizi ayağınıza limon sürerek güçlendirebileceğinizi biliyor muydunuz? Bu yöntemi deneyenler grip ve soğuk algınlığı gibi enfeksiyonel hastalıklardan bir günde kurtulduklarını iddia ediyorlar. 

İşte bağışıklığı güçlendiren limon yöntemi…

bir-gunde-bagisikligi-guclendiren-yontem-9449241.jpeg

Malzemeler 

Bir miktar kaya tuzu
 
Bir adet limon 

Uygulanışı 

Limonu ortadan ikiye bölün. Üzerine bir miktar deniz tuzu ilave edin. Daha sonra topuk kısmından başlayarak ayağınızın her yerine dairesel hareketlerle tuzlanmış limonu sürün. Kaya tuzu biraz iri olduğundan ayaklarınızı tahriş etmeden ağır hareketlerle masajı uygulayın. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X