Lise öğrencisi 3 kız kayıp!

Van’ın Başkale İlçesi’ne bağlı Yukarı Dikmen Köyü’nde dün kursa gittiklerini belirterek evden çıkan lise öğrencisi 3 kız kayıplara karıştı.

Lise öğrencisi 3 kız kayıp!
Aile ve jandarma ekipleri öğrenciler için arama çalışması başlatırken, kızların bulunması için belediye de ananos yapıyor.
 
Olay dün Başkale’ye 40 kilometre uzaklıkta bulunan Yukarı Dikmen Köyü Tandoğan Mezrası’nda meydana geldi. Taşımalı eğitim sistemiyle Başkale Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde okuyan 10’uncu sınıf öğrencileri 16 yaşındaki Dilan B., ve Funda K., ile 9. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Münevver B., saat 13.30 sıralarında okuldan çıkarak köye gitti. Daha sonra saat 15.30 sıralarında ise, kursa gideceğiz diyerek evlerinden çıkan 3 kız akşam olunca evlerine dönmedi.
 
Kızlarının evine dönmediğini gören aileler önce kızlarının arkadaşlarını ve gidebilecekleri yerleri aradı. Fakat kızlardan haber alamayan aileler durumu Çamlık Jandarma Karakol Komutanlığı’na bildirdi. Jandarma ekipleri öğrenciler için arama çalışması başlatırken, kayıp kızların aileleri de ekiplerle birlikte çalışmaya katılıyor. Bu arada Başkale Belediyesi kaybolan kızlar için anons yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X