Liseli 4 öğrenci, kız öğrenciye tecavüzden tutuklandı

Kocaeli’nin Darıca ilçesi’nde bir lisede öğrenim gören yaşları 16 ile 18 arasında değişen 5 öğrenciden 4’ü, aynı okuldan 16 yaşındaki kız öğrenciye tecavüz ettikleri iddiasıyla tutuklandı.

Liseli 4 öğrenci, kız öğrenciye tecavüzden tutuklandı

Genç kızı diğer öğrencileriyle ilişkiye, onunla arkadaş olan ve çıplak görüntülerini çeken erkek arkadaşının zorladığı ileri sürüldü.

Darıca’daki bir lisede meydana gelen olayda, kız öğrencinin davranışlarından şüphelenen rehber öğretmeni, okul müdürüne haber verdi. Okul yetkililerinin görüştüğü kız öğrenci başından geçenleri anlatınca, müdür durumu polise bildirdi. Genç kız alınan ifadesinde, aynı okulda okuyan 5 öğrencinin kendisine 6 aydan beri defalarca tecavüz ettiklerini söyledi. Bunun üzerine 5 öğrenci gözaltına alındı.

ERKEK ARKADAŞI, DİĞERLERİYLE İLİŞKİYE ZORLAMIŞ

Gençlerden biri, genç kızla uzun süreden bu yana arkadaşı olduklarını ve zaman zaman cinsel ilişkiye girdiklerini, ilişki sırasında kız arkadaşının fotoğraflarını çektiğini söyledi. Fotoğrafları sosyal medyada yayınlayacağı tehdidi ile diğer arkadaşlarıyla da yatmasını sağladığı ileri sürülen kızın erkek arkadaşı ve diğer 4 öğrenci, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 5 liseli gençten 4’ü mahkemece tutuklanırken, bir öğrenci tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X