Liseli gence uyuşturucuyu satanlar serbest

Bursa’da exstacy sonucu hayatını kaybeden 16 yaşındaki çocuğa uyuşturucuyu sattıkları iddia edilen karı-koca, tutuklanmaları talebiyle sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Liseli gence uyuşturucuyu satanlar serbest

Edinilen bilgiye göre, dün merkez Nilüfer ilçesi Altınşehir Mahallesi’nde meydana gelen olayda, amcasının çocukları ile birlikte içtiği exstacy haptan rahatsızlanan 16 yaşındaki C.A. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Aynı uyuşturucudan içerek rahatsızlanan M.A. ise tedavisinin ardından taburcu edildi. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Narkotim ekipleri, Hürriyet Teknik ve Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi olan C.A.’nın ölümüne, yeğeninin ise hastanelik olmasına yol açan uyuşturucuyu, satan şüphelilerin yakalanması için alarma geçti. Gençlerin uyuşturucu hapları merkez Osmangazi ilçesi Çukurca Mahallesi üzerinde oturan bir kişiden satın aldığını belirleyen ekipler, harekete geçti. Söz konusu eve yapılan baskında 41 yaşındaki G.C. ve karısı A.C. (39) gözaltına alındı.

Şüpheli G.C.’nin ölen genç ve arkadaşlarına 10 hapı 150 liraya sattığı belirlendi. Evde yapılan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanmazken, şüpheli G.C. ile karısı “uyuşturucu madde ticareti yapmak ve ölüme sebebiyet vermek” suçlarından adliyeye sevk edildi.

Savcının tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk ettiği iki şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X