Liseli Taner 5 gündür kayıp

Bursa’da ‘okula gidiyorum’ diye evinden çıkan, Ovaakça Şarık Tara Endüstri Meslek Lisesi 11-C sınıfı öğrencisi 16 yaşındaki Taner Kenar’dan 5 gündür haber alınamadı.

Liseli Taner 5 gündür kayıp

Kötü bir alışkanlığı olmayan çocuklarının hayatından endişe ettiklerini söyleyen Nursel ve Asım Kenar çifti, “Kendi halinde bir çocuktu. Derslerinde de başarılıydı. Bir anda ortadan kaybolması bizi korkutuyor. Oğlumuzun hayatından endişe ediyoruz” dedi.

Merkez Osmangazi ilçesi Taşköprü Mahallesi 6’ncı Açelya Sokak’ta oturan, Ovaakça Şarık Tara Endüstri Meslek Lisesi 11-C sınıfı öğrencisi Taner Kenar, geçen çarşamba sabahı okula gitmek için evden ayrıldı. Akşam saatlerinde eve gelmeyen gencin ailesi, yakınlarını arayarak çocuklarını sordu.

Ancak akrabalarına da gitmeyen Kenar’ın durumundan şüphelenen inşaat ustası baba Asım Kenar (46) ve anne Nursel Kenar (44) soluğu karakolda aldı. 

Polise ifade veren anne ve baba, daha sonra kendi imkanlarıyla çocuklarını aramaya başladı. İlk olarak gencin okuluna giden aile, Taner’in o gün okula gitmediğini öğrendi. Bunun üzerine baba Asım Kenar ve yakınları, liseli gencin gidebileceği mekanları tek tek gezdi. Ancak bir sonuç alınamayan aile, çocuklarının hayatından endişe ettiklerini söylediler.

‘EVE HİÇ GEÇ KALMAZDI’

Çocuğunun kaybolmasına anlam veremediğini ifade eden gözü yaşlı anne Nursel Kenar şöyle konuştu:

“Eve hiç geç kalmazdı, saatinde gider gelirdi. Sabah çıktı evden, bir daha geri dönmedi. ‘Okula gideceğim’ diye evden çıktı. Ben de evdeydim. Öptü beni gitti. Gidiş o gidiş. Bir daha gelmedi. Kötü ortama girmezdi, sigara içenlerin yanına bile gitmezdi. Bana düşkün bir çocuktu. Nasıl kayboldu anlamadım.”

Baba Asım Kenar ise oğlunun çarşamba günü sabah 07.30’da evden çıktığını belirterek şunları söyledi:

“Akşam olunca eve gelmedi. Gelmeyince aramaya çıktık. Gece polise giderek kayıp başvurusu yaptık. Polis hastaneleri anons etti. Belki kazadan dolayı hastaneye gelmiştir diye. Sonra kahveleri gezdim ancak bulamadım. Gecelere kadar dolaşmadığım yer kalmadı. Oğlumla dargınlığım, küslüğüm de yok. Kendi halinde bir çocuktu. Dersleri de başarılıydı. Bir anda kaybolması bizi korkutuyor. Oğlumuzun hayatından endişe ediyoruz.”

Kayıp liseli gencin ailesi ise çocuklarının fotoğrafını bastırarak kahvelere ve dolmuşlara dağıttı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X