Liverpool’un İstanbul aşkı!

2004-2005 sezonunda İstanbul’da Milan’ı geçerek Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran Liverpool, bu kez Chelsea’yi devirerek UEFA Süper Kupasını aldı.

Liverpool’un İstanbul aşkı!

UEFA Süper Kupa final maçında Liverpool ile Chelsea, İstanbul’da Beşiktaş Vodafone Park Stadı’nda karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 eşitlik ile sonuçlanan mücadele iki eşit uzatma dakikalarında gitti. İkier 15 dakikadan oluşan uzatma devrelerinde de iki takım fileleri birer kez havalandırdı ve mücadele penaltı atışlarına gitti. Liverpool ile Chelsea arasında atılan seri penaltı atışları sonrasında Liverpool, rakibini saf dışı bıraktı ve kupayı müzesine götüren taraf oldu. 2004-2005 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi finali İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadı’nda İtalyan Milan ekibi ile İngiliz Liverpool takımları arasında oynanan karşılaşmanın normal süresi 3-3 bitmiş penaltı atışlarında Liverpool mutlu sona ulaşmıştı. İstanbul’da yapılan bu organizasyon otoritelerden geçer not aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X