LÖSEV Dünya Gönüllüler Günü’nü kutladı

“Gönüllüler Gözbebeğimizdir” diyen LÖSEV, Türkiye’nin dört bir yanında Dünya Gönüllüler günü ve gönüllülüğü kutladı.

LÖSEV Dünya Gönüllüler Günü’nü kutladı

LÖSEV, Ankara vakıf merkezi ve irtibat ofislerinde Dünya Gönüllüler Gününü kutladı. Lösemili Çocuklar Vakfı, 40 binden fazla lösemili ve kanserli hastaya umut olurken, sağlıklı, mutlu yarınlar için el ele, birlikte çalıştığı gönüllüleri de unutmadı.

Lösemiye karşı verdikleri bu zorlu mücadelesinde LÖSEV, en büyük desteği Türkiye çapında sayıları 4 Milyonu bulan gönüllülerinden alıyor. Bu nedenle LÖSEV Dünya Gönüllüler Gününü kutlamak ve halka Gönüllük bilinci oluşturmak amacıyla Türkiye çapında faaliyetler düzenledi.

Bursa’da Ördekli Kültür Merkezi’nde düzenlenen Gönüllüler Günü etkinliğinde, Türkiye Uğur Böcekleri Projesi eğitmenlerinden Hüdayi Taşçı ‘Kendi Hayatının Lideri Ol’ semineriyle gönüllülerle buluştu. Ardından Sağlıklı Yaşam Derneği’nin Müzikli aydınlanma seansı ile keyifli anlar yaşandı.

Bu özel gün kapsamında, yıl boyu LÖSEV’e destek veren gönüllüler Yılın Aktif Gönüllüsü, Yılın Fayda Topluluğu, Yılın İnci Gönüllüsü, Yılın gönüllü Kardeşi, Yılın Akademisyen Gönüllüsü, Yılın Firma Gönüllüsü, Yılın Organizasyon Gönüllüsü ve Yılın Basın Gönüllüsü kategorilerinde ödüllendirildi.

LÖSEV, her geçen gün artan gönüllü sayısıyla tüm Türkiye’de büyük bir aile olmaya devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X