LÖSEV’den çocuk balosu

LÖSEV Bursa Şubesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ‘LÖSEV 23 Nisan Çocuk Balosu’ düzenlendi. Tophane Kaleiçi Otel’de gerçekleştirilen etkinliğe 21 çocuk LÖSEV gönüllüleri katıldı.

LÖSEV’den çocuk balosu

HATİCE DAL

Çeşitli çizgi film kahramanlarının çocukları eğlendirdiği etkinlik LÖSEV tarafından her yıl yapılıyor. 21 yıldır Lösemili çocuklara yinelik çeşitli etkinliklere imza attıklarını belirten LÖSEV Bursa Şubesi Halkla İlişkiler Koordinatörü Aslı Metin Sakarya, “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bizler için ayrı bir önem teşkil ediyor. Geleneksel olarak her yıl 23 Nisan’da farklı etkinlikler düzenliyoruz. Ankara başta olmak üzere tüm Türkiye genelinde çocuklarımızla birlikte balo konseptinde etkinliklerimiz hayata geçiriliyor. 40 çocuğumuz için düzenlenen etkinliğimize tedavisi devam eden çocuklarımız katılamıyor. Tedavisi devam eden çocuklarımızı da unutmuyoruz. Tedavi gördükleri kliniklerde onların yanında olmaya çalışıyoruz. Bu güzel günde çocuklarımızı yanlız bırakmıyoruz. LÖSEV olarak önceliğimiz çocuklarımızın sağlığına kavuşarak hayata tutunmalarını sağlamak. Onlar için özel günlerde kendilerini özel hissettirecek programlar düzenliyoruz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X