Lüks araçlarla düğün terörü! Yolu kapatıp ateş açtılar

İstanbul E-5 karayolu Sefaköy-Florya arasında bir düğün konvoyu trafiğin altını üstüne getirdi. Lüks araçlı magandalar kapattıkları yoldaki araçlara ve çevredeki binalara aldırmadan havaya ateş açtı.

Lüks araçlarla düğün terörü! Yolu kapatıp ateş açtılar

İstanbul Sefaköy’de düğün konvoyundaki kişiler E-5’i kapatıp havaya ateş açtı.

Olay geçen pazar günü saat 15.30 sıralarında yaşandı. Düğün için toplanan otomobilli bir grup maganda, damat arkadaşlarıyla Sefaköy’e giderek gelin aldı. Burada bir süre bekleyen magandalardan biri, eline aldığı tabanca ile binaların arasında güpegündüz havaya defalarca ateş açtı.

Ardından grup, salona gitmek üzere konvoy halinde E-5 karayoluna bağlandı. Gelin arabası olan cipin sürücüsü, araca bağlı olan polis sirenini açarak yolda seyrederken, magandalardan biri karayolunda meşale yakarak ortalığı dumana boğdu.

Florya mevkisinde gelindiği esnada ise aracını durduran sürücünün yanındaki inerek yolu trafiğe kesti. Trafikte yapmadıklarını bırakmayan magandalar, araçlarında takılan olan abartı egzozlarla trafiğin adeta altını üstüne getirdi.

ALT GEÇİTTE DE ATEŞE DEVAM

Bunlarla da yetinmeyen bir maganda, konvoy halinde karayolunda seyrettikleri esnada tabanca ile güpegündüz defalarca ateş açtı. Alt geçide girdikleri sırada da ateş eden magandalar, trafik birbirine kattı.

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Dörtlü sinyalleri yakarak yavaş bir hızda seyreden grup, karayolunda uzun araç kuyruklarının da oluşmasına neden oldu. Magandalar o anları kaydedip ve kaydettirip bir de sosyal medyadan yayınladı.

EMNİYET ARIYOR

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, mega kentte adeta terör estiren magandaları yakalamak için çalışma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X