“Maçı kazanabilirdik”

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş yenilgisinin ardından sahasında Çaykur Rizespor’la 1-1 berabere kalan Bursaspor’u maçta yaptığı sayısız kurtarışlarla yenilgiden kurtaran isim kaleci Harun oldu.

“Maçı kazanabilirdik”

“Kazanabilirdik ama olmadı” diyen kaleci Harun, maçla ilgili olarak şunları söyledi:

“Zorlu bir mücadeledeydi. Çaykur Rizespor karşısında golü bulduk. Birçok fırsat yakaladık. Ancak kazanamadığımız için üzgünüz. 10 kişi kaldıktan sonra yüklendik. Hücum ederken arkada boşluklar verdik. Rakibimiz pozisyonlar buldu. Maç iki takım arasında gidip geldi. İki puan gitti. İlerleyen haftalarda bu kayıplarımızı telafi ederiz.”

Harun, kurtarışları konusunda da, “Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Ancak şunu bir kez daha belirtmek istiyorum. Bu maçı kazanabilirdik. Ama olmadı. Serdar Aziz’in durumu bana penaltı gibi geldi” diye konuştu.

 

BAKAMBU: “SONUÇ ALAMADIĞIMITZ BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ”

Bursaspor’un golünü atan Fransız oyuncusu Bakambu, takım olarak sonuç alamadikları bir dönem geçirdiklerini belirtti. Bakambu, daha sonra şunları söyledi:

“Maça iyi başladık, gol de attık. Takım olarak zorlandığımız bir dönemden geçiyoruz. Maçın ilerleyen kısımlarında kırmızı kart olunca zorlanmaya başladık. İyi performansımızı sahaya yansıtamadık. Umarım önümüzdeki haftalarda daha iyi oynayabiliriz.”

Bakambu, taraftarının eksikliğini maçta hissettiklerini belirtirken de, “Umarım, önümüzdeki maçlarda yanımızda olurlar. Hakemin performansını değerlendirmek benim görevim değil. Biz şu anda hangi yorumu yaparsak yapalım, 1-1’lik skor değişmeyecek. Biz kendi açımızdan dersler çıkarmalıyız. Profesyonel olarak tüm şartlara uyum sağlamak istiyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X