Madalya için yola çıktılar

Büyükşehir Belediyespor Kulübü yüzme takımı, Açık Su Yüzme Türkiye Şampiyonası için yola çıktı. 19-21 Haziran tarihlerinde İzmir’de yapılacak yarışlarda, Büyükşehirli sporcular madalya arayacak.

Madalya için yola çıktılar

Altyapısından yetiştirdiği sporcularla sayısız başarılar kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, bir başarıya daha imza atmak istiyor. 19-21 Haziran tarihlerinde İzmir’in Foça ilçesinde düzenlenecek olan Açık Su Yüzme Türkiye Şampiyonası için yola çıkan Büyükşehirli kulaçlar, Bursa’ya madalyalarla dönmek istiyor.

“Çocuklarımıza güveniyoruz”

İzmir yolculuğu öncesi konuşan Bursa Büyükşehir Belediyespor Yüzme Başantrenörü Gökhan Bora, sporcularının yarışlarda başarılı olacağına inandığını söyledi. Bazı sporcuların ilk defa açık su yarışlarına katılacağını ifade eden Bora, “Bu yarışlarda sporcularımız tecrübe kazansın istiyoruz. İlk defa açık su yarışlarına katılacak sporcularımız var. Ciddi takımların sporcularıyla birlikte yarışacaklar. Biz çocuklarımıza güveniyoruz. Bu yarışlar aynı zamanda mili takım seçme yarışları. En azından birkaç sporcumuzun milli takım kadrolarına dahil edileceğine inanıyorum. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak altyapısına önem veren yetiştirici bir kulübüz. Buradaki arkadaşlarımızın milli takımlarda yer alması hem bizi gururlandırır hem de daha fazla çocuğumuza spor yaptırma imkanı sağlar. Bizim için en büyük kazanç bu olur” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X