Maganda kurşunu kargaya ameliyat

Bursa’da kanadından ve gagasından saçma mermisi ile yaralanan Karam adlı erkek karga cerrahi operasyonla tekrar hayata döndürüldü.

Maganda kurşunu kargaya ameliyat

Nilüfer ilçesinde avcıların tüfeğinden çıkan saçma ile yaralanan ve hastane çalışanlarının Karam adı verdiği erkek karga Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde yapılan cerrahi müdahalenin ardından hayata döndürüldü. Vatandaşlar tarafından bulunan ve Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kliniğe getirilen Karam için hemen ameliyathane hazırlandı. Kanadından ve gagasından yaralanan karga, yaklaşık yarım saatlik bir operasyonun ardından yoğun bakım ünitesine alındı. Operasyonu yapan Veteriner Doktor Ayşe Yazıcı, “Bu yaralı karga duyarlı bir vatandaşımızın bize ulaşması sonucu ekiplerimiz tarafından buraya getirildi. Karganın durumunu görünce hemen ameliyathaneyi hazırladık. Çünkü kanadında ve gagasında saçma mermileri vardı. Sanırım avcılar tarafından atılmış. Yaklaşık yarım saat süren bir operasyon sonrasında hayata dündü. Şu anda yoğun bakım ünitesinde dinleniyor. Sağlığına kavuştuğu zaman doğal ortamına geri salınacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X