‘Mahalleler projelerine kendileri karar verecek’ 

CHP Osmangazi Belediye Başkan adayı Erkan Aydın, Dürdane, Seçköy ve Selçukgazi köy kahvelerinde vatandaşlarla buluştu.

‘Mahalleler projelerine kendileri karar verecek’ 

Ayrıca gün boyu Yenibağlar, Yenikent mahallelerinin yanı sıra Mustafakemalpaşalılar Derneği’ni de ziyaret eden Aydın, yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Tüm mahallelerin, sokakların ayrı ayrı sorunlarını bildiğini ve sorunların çözümüne yönelik birçok projesi olduğunu ifade eden Aydın, “Sosyal hayattan, ekonomik koşullara kadar birçok proje önerimizi Osmangazi halkının önüne koyacağız. Ancak buna biz karar vermeyeceğiz. Her mahalle projeleri için kendi karar verecek.

Bunun için de mahalle komiteleri ve muhtarlar çok önem kazanacak. Her projenin olabilirliğine mahalle sakinleri karar verecek. Ayrıca her Osmangazili 7 günü 24 saat bana ya da yönetimimize ulaşacak. Her muhtarlıkta ayrıca belediyemizin de temsilciği olacak.

Halkımız bana muhtarlıklarda ulaşabilecek. Bana sorunlarını anlatması için belediyeye gelip sıra beklemesine gerek kalmayacak. Halkla beraber bir yönetimimiz olacak. Hiçbir yurttaşımızdan kopuk olmayacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X