Mahallenin kanalizasyonu ağaçları kuruttu iddiası

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir vatandaş, bahçesinin yanından geçen kanalizasyon yüzünden ağaçlarının çürüdüğünü ileri sürdü.

Mahallenin kanalizasyonu ağaçları kuruttu iddiası

Dipsizgöl Mahallesi’nde ikamet eden Saadettin Üstek, 5 yıldır açık vaziyette akan kanalizasyon suları yüzünden perişan olduğunu belirterek, “Kanalizasyon çalışmaları bittikten sonra ben müteahhide bunun böyle üstü açık bırakılmamasını söyledim. İllerde sıkıntı olacağını belirttim. Nitekim çok fazlada sürmedi, yağışlarla birlikte bu manzara ortaya çıktı. Toprağımda heyelana, ağaçlarımda kurumaya ve hayvanlarımda hastalığa sebep oldu. 10-15 metre ileride yaşam evim bulunuyor. Yetkililer de beni oyalıyor. ” dedi.

iha-20180925aw499946-4.jpg

Çok sayıda meyve ağacığının kuruduğunu söyleyen Saadettin Üstek, “Ben her yıl bu ağaçlardan bin TL’ye yakın para alıyordum. O da benim mazot paramı karşılıyordu. Zengin bir insan değilim. Burada köyün kanalizasyonu benim bahçemden geçiyor. Yetkililer artık buna bir çare bulsun. Hayvanlar hastalanıyor, biz de hastalanma riskiyle karşı karşıyayız” diye dert yakındı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X