Mahallenin Muhtarları’nın Kemikkıran Kadriye’si Mehtap Anlı, şimdi ne yapıyor?

Mahallenin Muhtarları dizisinde Kemikkıran Kadriye karakteriyle tüm Türkiye’nin tanıdığı oyuncu Mehtap Anıl, hayatını İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat Yaşam Evi’nde sürdürüyor.

Mahallenin Muhtarları’nın Kemikkıran Kadriye’si Mehtap Anlı, şimdi ne yapıyor?

Mehtap Anıl, bir dönem Mahallenin Muhtarları dizisinde Kemikkıran Kadriye karakteriyle tüm Türkiye tarafından tanınmıştı. 200 filmde rol alan 78 yaşındaki sanatçı, çocukluk zamanlarında sanat ile iç içe büyüdüğünü söyledi.
 

Mehtap Anıl, babasının sahnelere çıkmasını istememesine rağmen ailesinin diğer fertlerinden destek aldığını ve sanatçı olmak için kendisini teşvik ettiklerini belirtti.

Anıl, 14 yaşındayken okuduğu konservatuarda yapılan fotoroman çekimlerine seçilenlerden birisi olduğunu söyledi. Çekimlerde yıldız adayı olarak görülen Anıl, ardından devamlı olarak sinema teklifleri aldı.
 

Mehtap Anıl, 21 yaşında bir evlilik yaptığını ve oğlu olduğunu söyleyerek, “Hiç ara vermeden yıllarca çalıştım. 200’e yakın filmde rol aldım. 15 yıl boyunca Mahallenin Muhtarları dizisinde oynadım. Satın aldığım tek evimi, deprem olduktan sonra sattım. Oğlum evlendikten sonra yalnız kaldım” dedi.
 

Uzun süre oğlu evlendikten sonra yalnız kaldığını ifade eden ve kiralık evde yaşadığını söyleyen sanatçı, “Hayat bu, kime ne olacağı bilinmiyor. Merdiven dünya, çıkışı da var inişi de var. Yalnız yaşamak zordu” dedi.
 

Mehtap Anıl, İBB Sanatçı Yaşam Evi’ne tavsiye üzerine geldiğini, burada topluma hizmet etmiş birçok sanatçının olduğunu söyledi. Yaşamından memnum olan Anıl, başlarda buraya gelmeyi istemediğini, fakat geldikten sonra da buradan çok memnun kaldığını belirtti. Anıl “Sanatçı Yaşam Evi beş yıldızlı otel kadar kullanışlı, güzel, manzaralı ve havadar. Burası evden bile rahat. Nefes almak kadar güzel bir şey yokmuş. Huzurluyum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X