Makyajsız bambaşka biri!

Markası Kylie Cosmetics ile en genç milyarder ünvanını kazanan Kylie Jenner makyajsız haliyle bambaşka biri… Jenner makyajsız görüntülenince takipçilerini şoke etti.

Makyajsız bambaşka biri!

Estetik ve kozmetik sayesinde görüntüsünü tamamen değiştiren dünyanın en zengin genç kadını doğal haliyle görüntülendi. Ve görüntülenir görüntülenmez de herkesi şoke etti.

Beverly Hills’te bir diş kliniğine girerken görüntülenen Kylie Jenner’ın, Instagram’daki ve gece hayatındaki halinden eser yoktu.
 

Capture

Tepeden tırnağa siyahlar giyen Jenner’ın saçlarını basitçe arkada topladığı, gözlüklerini taktığı ve bir gram bile makyaj yapmadığı görüldü.
 

BGUS_1636851_001

21 yaşındaki Jenner’ın bu görüntülerinin basına yansımasından sonra hayranları da “Bu hali makyajlı ve gösterişli halinden çok daha güzel ve yaşına uygun” yorumlarını yaptı.

139 milyon Instagram takipçisi bulunan Kylie Jenner, paylaşımlarında hem makyajlı pozlarına yer veriyor hem de bütün filtre uygulamalarından yararlanıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X