Mama alana konser bedava

Bursa’da sokak hayvanlarına karşı duyarlılığı artırmak için farklı bir etkinliğe imza atıldı. Kurulan stantta yarım kilogramdan 20 kilograma kadar bulunan mamalardan alan kişiler, düzenlenen konseri ücretsiz izleme hakkı kazandı.

Mama alana konser bedava

Nilüfer Kent Konseyi’nde Hayvan Hakları Grubu, Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ile Uludağ Üniversitesi Müzik Topluluğu ortak bir etkinlik düzenledi. Sokakta yaşayan canlılar için farkındalık oluşturmanın hedeflendiği etkinlikte sokak hayvanlarına mama karşılığında bilet verilerek, konser izleme imkanı tanındı. Konuyla ilgili bilgi veren Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Şazi Çavuşoğlu, “Bu etkinliğimizin çok farklı bir yönü ve anlamı var. Ortak olarak düzenlenen etkinlikte köpeklere, hayvanlara halkımızın duyarlılığını özelikle bu kış günlerinde canlıların yiyeceği sıcak bir ortama ihtiyaçları olduğunu bilerek, böyle bir etkinliği konserle farklılaştırmak istedik” diye konuştu. 

Kat 3’ün konserin verileceği yer anlamında destek sağladığını söyleyen Çavuşoğlu, “Bu akşam konsere gelenler herhangi bir ücret ödemeyecekler. Bunun duyurusunu yapmıştık. Ücret yerine bilet almaları için köpek mamalarnından bir miktar herkes bütçesine göre alıp, bağışta bulunacaklar. İçerde konser ile bu etkinliğe katkı koymuş olacaklar. Yarım kilogramdan 20 kilograma kadar çeşitli büyüklükte mamalar bulunuyor. Gelenler gönlünden ne kadar koparsa katkıda bulunacaklar. Nilüfer’de canlılara duyarlılık oldukça iyi noktada dolayısıyla iyi bir katılım olacağını ümit ediyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X