Marmarabirlik İznik kooperatifinde seçim hazırlığı

Marmarabirlik İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi 26 Haziran tarihinde yapılacak seçimle yeni yönetim kurulunu belirleyecek.

Marmarabirlik İznik kooperatifinde seçim hazırlığı

HAYRİ ŞEN

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa’nın da katıldığı toplantıda, yeni yönetim kurulu adayları üreticilere tanıtıldı.

Açıklanan aday listesi Boyalıca Eski Belediye Başkanı Ali Bulut, Ali Zekeriya Uğur, Fikret Ölçer, Yakup Sevinç, Serkan Acar, ve Hazer Göllü’den oluştu. Toplantıda konuşan mevcut Başkan Ergün Sürücü, “Marmarabirlik ailesi içinde 42 yıl görev yaptım, artık dinlenme zamanı” diyerek tekrar aday olmayacağını açıkladı. 

Toplantıya katılan Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa da bugüne kadar yönetime destek olan üyelere teşekkür etti. Hidamet Asa, ‘İznik Kooperatifi Yönetim Kurulu seçimleri hepinizin hatırlayacağı üzere,  26 Haziran 2014 tarihinde yapılmıştı. 26 Haziran 2018’de Kooperatif Yönetim Kurulumuzun görev süreleri dolmuş olduğundan seçim yapılması kararı alınmıştır.

Göreve geldiğimiz günden bugüne ortaklarımızın haklarını savunan, kendilerini hiçbir zaman  ortaklarının üzerinde görmeyen, her zaman sizlerle iç içe olan, kooperatifi zarar ettirmeden, ortaklarımızın ve kooperatifimizin geleceği için çalışmalarını sürdüren İznik Kooperatifi Yönetim Kurulumuza şahsım ve Marmarabirlik adına teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X