Marmarabirlik milletin değeridir

AK Parti Bursa Milletvekili ve Tarım Komisyonu Üyesi Bedrettin Yıldırım, Mudanya Marmarabirlik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Ali Yıldız ve Yönetim Kurulunu ziyaret ederek hem kooperatif ve hem de 31 Ocak’ta yapılacak seçimli olağan kurulda adayla

Marmarabirlik milletin değeridir

ÖMER BİLİK

 

Yıldırım, “Kooperatifler bu milletin değerleridir, Marmarabirlik bu milletin, Mudanya’nın, Gemlik’in, Orhangazi’nin, İznik’in değeridir, bu değeri ne kadar büyütür katkı sağlarsak ve bu değerin çiftçilerimize katkısı olursa biz mutlu oluruz” dedi.

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa da, “Marmarabirlik’te geçmiş sıkıntılar bitmiş ve şu an yakalanan bir başarı ivmesi var bu ortadadır bu konuda bize destek veren Sayın Vekilimize teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verirken, Marmarabirlik Mudanya Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldız ise, Marmarabirlik çok iyi duruma geldiğini söyledi. Yıldız, bunun altında huzur, istikrar, birlik ve beraberlik yattığını vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X