MasterChef’te diskalifiye şoku!

MasterChef Türkiye’de kim elendi? 16. yeni bölümüyle ekranlara gelen sevilen yarışma MasterChef Türkiye’de bir yarışmacı daha hayallerine veda etti.

MasterChef’te diskalifiye şoku!

TV8’de yayınlanan MasterChef Türkiye’nin 13 Kasım Salı akşamı yayınlanan bölümünde yarışmacı Murat Özdemir yaptığı garip davranışlarla şefleri çileden çıkardı. Uğur, Kerem ve Meltem’in eleme adayı olduğu son bölümde jüri radikal bir karar alarak yarışmanın en dikkat çeken ismi olan Murat’ı diskalifiye etti.

JÜRİ ÜYELERİNİ VE ARKADAŞLARINI ÇİLEDEN ÇIKARDI

MasterChef Türkiye’nin Salı akşamı ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Eleme potasının finalinde Uğur, Kerem ve Melten en iyi lazanyayı yapmak için mücadele etti. Ancak MasterChef Türkiye’de Murat, yarışmacı arkadaşlarını ve şefleri çileden çıkarttı. Stüdyonun üst kısmından sürekli bağıran ve garip hareketler yapan Murat, başta jüri olmak üzere herkesi sinirlendirdi. Murat Özdemir yaptığı hareketlerin ardından stüdyodan kovuldu. Ancak jürinin sabrını taşıran Murat için şok bir karar alındı.

MURAT DİSKALİFİYE EDİLDİ

MasterChef Türkiye’nin jürisi profesyonel şefler Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu, aralarında toplanarak Murat Özdemir’i diskalifiye etme kararı aldı. Jüri üyeleri Murat kararıyla ilgili olarak yaptıkları açıklamada, şunları söylediler: “Bugün üzücü olaylar yaşadık. Aslında bunun geçmişi de var. Biz buraya tanıdığımız, bildiğimiz şefleri çağırdık. Ancak bugün yaşadıklarımız bizleri çileden çıkartacak noktaya getirdi. Konuklarımıza karşı tutumundan, dışarıda yemek yaparken misafirlerimize karşı olan tutumundan dolayı bu kararı aldık.

“SABRETTİK, DÜZELECEĞİNİ DÜŞÜNDÜK AMA OLMADI”
 

Oybirliğiyle bu kararı aldık. Murat’ın yaptıkları MasterChef Türkiye’yle bağdaşan hareketler değil. Bir süre buna sabrettik ve düzeleceğini düşündük. Ama olmadı.”

SURVIVOR 2019’DA MI YARIŞACAK?

Murat Özdemir, ilk olarak TV8’de yayınlanan ‘Yemekteyiz’ programına katılmış ve oradan da sunucu Onur Büyüktopçu tarafından kovulmuştu. MasterChef’e katılan Murat yaptığı hareketlerle yarışmanın en dikkat çeken ismi olmuştu. Murat Özdemir’in Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan’da yarışacağı iddia edilmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X