MEB Genel Müdürü Funda Kocabıyık’tan Bursa’ya ziyareti

Milli Eğitim Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Funda Kocabıyık bir dizi ziyaret için Bursa’ya geldi.

MEB Genel Müdürü Funda Kocabıyık’tan Bursa’ya ziyareti

Kocabıyık, Bursa programı kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne de ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Bursa istatistiklerinin yer aldığı il genel sunumu gerçekleştirdi. 

Ardından Nilüfer İlçesi Abdurrahman Vardar İlkokulu ve Tofaş Fen Lisesi’ni ziyaret eden Kocabıyık, okulda öğrencilerle yakından ilgilendi. Ziyaret ettiği okullarda öğretmenlerle sohbet eden Kocabıyık “Burası bir aile, hepimiz bu camianın birer ferdiyiz. Ben de öğretmen kökenli bir genel müdürüm. Müfettişlik yapmış daha sonra genel müdür olmuş biriyim. Eğitimle ilgili gelen tüm sıkıntıları dinlemeye açığız.

Yapıcı olduktan sonra eleştirinin insanı geliştiren bir şey olduğuna inananlardanım. O yüzden bugün burada sözü sizlere bırakacağım” dedi.

Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Funda Kocabıyık, sonrasında Uluslararası Murat Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 17 İlçe Milli Eğitim Müdürünün de yer aldığı çalıştaya katıldı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X