Meclis Üyeleri Mandilmos’u İnceledi

Niğde İl Özel İdaresinin “Köylerimiz Şehir Olsun” Projesinin alt bileşeni olarak yapılan mesire alanı çalışmaları kapsamında Fertek Köyü’de bulunan Ma…

Meclis Üyeleri Mandilmos’u İnceledi

Niğde İl Özel İdaresinin “Köylerimiz Şehir Olsun” Projesinin alt bileşeni olarak yapılan mesire alanı çalışmaları kapsamında Fertek Köyü’de bulunan Mandilmos Mesire Alanı tamamlandı. Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin ve meclis üyeleri yapımı tamamlanan Mandilmos Mesire alanını gezdi. Meclis üyeleri, Niğde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol’dan mesire alanına yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Mesire alanı, şehir merkezine çok yakın olmasıyla dikkat çekiyor. Şehir merkezine 3 kilometre uzaklıkta bulunan mesire alanında kamelyalar yürüyüş yolları, oyun parkları, havuz gibi çeşitli üniteler yer alıyor. Toplumun çeşitli dinlenme, eğlenme ve spor ihtiyaçlarını karşılamak, yurdun güzelliğine katkı sağlamak ve turistik hareketlere imkan vermek maksadıyla, gerekli yapı, tesis ve donatılarla kullanıma ayrılan, halkın günübirlik veya geceleme ihtiyaçlarını karşılayan, rekreasyonel ve estetik kaynak değerlerine sahip orman rejimine tabi sahalardan biri olan Fertek Köyü Mandilmos Mesire alanı konuklarını bekliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X