Meclis’te sürpriz görüşme

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile Meclis’te bir araya geldi. İki isim görüşme sonrası kısa birer açıklama yaptı.

Meclis’te sürpriz görüşme

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Meclis’te CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Görüşme sonrası konuşan Binali Yıldırım, ”Sayın Genel Başkan’a nezaket ziyaretinde bulundum. Meclis Başkanı olarak seçildikten sonra kendisi arkadaşlarıyla bizi ziyaret etmişti” dedi.

Kılıçdaroğlu ise ”Sayın Başkan nezaket ziyaretinde bulundu kendisine yürekten teşekkür ederim. Aynı zamanda parlamentodaki çalışmalar konusunda da bilgilendirdi” diye konuştu.

Görüşme talebinin Binali Yıldırım’dan geldiği öğrenildi. CHP kaynakları bunun iadeiziyaret, bir nezaket ziyareti olduğunu vurguladı.

Geçtiğimiz temmuz ayında Binali Yıldırım TBMM Başkanı seçildikten sonra Kılıçdaroğlu bir ziyarette bulunmuştu. Bu ziyarette hem Meclis takvimi işleyişi hem de tutuklu milletvekillerinin durumu ele alınmış aynı zamanda CHP lideri Kılıçdaroğlu Binali Yıldırım’a hayırlı olsun dileğinde bulunmuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X