Medicana ile Memur-Sen’den indirim protokolü

Medicana Bursa Hastanesi ile Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği arasında indirim protokolü imzalandı. Sendika binasında imzalanan protokol ile 33 bin sendika üyesi ve üye yakınlarının sağlık hizmetlerinden avantajlı şekilde yararlanabilecek.

Medicana ile Memur-Sen’den indirim protokolü
HATİCE DAL

Medicana Bursa Hastanesi, kurumlara yönelik avantajlı hizmet protokollerine bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda Medicana ile Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği arasında avantajlı hizmet protokolü imzalandı. İmza törenine, Medicana Bursa Hastanesi İcra Kurulu Başkanı Dr. Engin Bozkurt, Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı ve Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker katıldı.

“BURSA’DA YENİ SEKTÖR DE ESKİYİZ”
Bursa’da yeni olmalarına rağmen sektör de 25 yıldır var olduklarını belirten Engin Bozkurt, şehirdeki en büyük yatak kapasiteli hastanenin de Medicana olduğunu da kaydederek, “Bursa’da birçok yerde yapılmayan işleri başardık. Yaklaşık 6 ay sonra da şehrin referans hastanesi olma iddiasındayız, bununla da gurur duyuyoruz. İnşallah hastanelere gelmek zorunda kalmazsınız ancak gelirseniz diye bizler bir kolaylık sağlıyoruz” dedi. Necip Kozalı da, amaçlarının hastaneye gelen her hastayı başka bir hastaneye ihtiyaç duymadan şifa bularak taburcu etmek olduğunu dile getirdi.
 
33 BİN ÜYEYE MÜJDE
Türkiye genelinde 1 milyon üye potansiyeline sahip olduklarını söyleyerek sözlerine başlayan Numan Şeker ise, “Bursa’da 33 bin üyemiz var. Dolayısıyla da sendika olarak üyelerimizin sosyal alanlarını düşünürken ekonomik yönden de nasıl katkı sunacağımız ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Bu amaçla da birçok çalışmalar yaptık. Yaptığımız bu sağlık protokolü ile de önemli bir adım attık” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X