‘Megastar değilim, sempatiğim!’

Kenan Doğulu, önceki akşam bankacılık kariyerini bırakıp stand-up yapmaya başlayan Kaan Sekban’ın Harbiye Açıkhava’daki gösterisinde sahneye çıktı.

‘Megastar değilim, sempatiğim!’

Bankacılık günlerinden müzikal yolculuğuna, çocukluğundan bugüne uzanan kısa hayat hikayesini barcovizyonda gösteren Kaan Sekban, yıllar önce katıldığı bir televizyon programında yaptığı Kenan Doğulu taklidinin görüntüsü dönerken ünlü şarkıcı, asansörle bir anda sahnede belirdi. Sekban, “Heyecandan zangır zangır titriyorum. 26 yıl önce bir özel kanalda Kenan Doğulu’nun taklidini yapmıştım. Şimdi yan yanayız” dedi. Yaparım Bilirsin parçasını birlikte seslendiren Kaan Sekban ve Kenan Doğulu düeti bol kahkahalı akşamın ilk ve en büyük süpriziydi.

‘1993’TEN BERİ SADECE SEMPATİĞİM’

Kendisini stand-up gösterisinin ortasında bulan Kenan Doğulu da isim vermeden ünlü meslektaşlarına takıldı: “Megastar, süperstar, hiperstar, diva, kral, baba değilim. 1993’ten beri sadece sempatiğim.”
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X