Meghan Markle gibi olayım derken bambaşka birine dönüştü!

Alman güzellik vloggeri Naomi Jon, Sussex Düşesi Meghan Markle’dan sonra moda olan çil akımını sık sık takipçileriyle paylaşıyor.

Meghan Markle gibi olayım derken bambaşka birine dönüştü!

Susex düşesi Meghan Markle’dan sonra tavan yapan çil akımı hız kesmeden devam ediyor. Dünyada milyonlarca kişinin izlediği düğünle dünyaevine giren Markle, çillerini ortaya çıkaran varla yok arası makyajıyla adından söz ettirmişti.
 

1

Alman YouTuber yıldız Naomi Jon da takipçileri için sıksık makyaj videoları yayınlıyor. Naomi bu kez Meghan’da ilham alarak çil yapma tekniklerini paylaştı. Ancak bu tekniği kınayla deneyince ortaya ilginç, bir o kadar da komik görüntüler çıktı.
 

3

592 binin üzerinde takipçisi olan vlogger kına kullanarak daha uzun süren bir etki oluşturmak istemiş, ancak durum ‘hayaller hayatlar’ olayına dönüşmüştü.
 

5

Burnunu, elmacık kemiklerini, alnını hatta göz kapaklarını bile kınayla boyayan Naomi, kınanın cildini tahriş etmeye başladığını söyledi ama, videoyu yayınlamaya ve çil uygulamaya devam etti.
 

4

Naomi videoda, ‘cildim biraz yanıyor bu normal mi?’ diye sordu, bu sırada kına, kırmızı lekeler haline gelmeye başlamıştı. Kınayı ıslak mendille temizlemeye çalışsada artık çok geçti. Genç kız göz yaşları içerisinde ”Ölmek istiyorum. Bu da ne böyle?” diyerek çaresiz kalışını anlattı.

Çilleri geçirmek için fondöten süren, zeytinyağı uygulayan ancak yine de geçiremeyen talihsiz kadın 10 dakikalık videoyu, ” yarın işe nasıl gideceğimi bilemiyorum. Cehenneme gitmek istiyorum. Çok pişmanım. Kötü karar verdiğim anlardan biri işte” diyerek bitirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X