Meltem Miraloğlu: Yıllardır işsizim, siz de beni anlayın!

Kendisinden 48 yaş büyük bir ABD vatandaşıyla evlenip Amerika’ya yerleşen oyuncu Meltem Miraloğlu, çarpıcı açıklamalarına bir yenisini ekledi.

Meltem Miraloğlu: Yıllardır işsizim, siz de beni anlayın!

‘Hayat Devam Ediyor’ dizisinde canlandırdığı ‘çocuk gelin’ rolü ile tanınan Meltem Miraloğlu, geçtiğimiz aylarda sürpriz bir karar alarak, Amerika’ya gitmiş ve burada kendisinden 48 yaş büyük emekli öğretmen Patrick’le evlenmişti.

5dd28cba55427f1a18c7d837.jpg

Hakkında çıkan ‘boşanacak’ iddiaları sonrasında önceki gün bir video çeken Meltem Miraloğlu’nun, eşine “Beni seviyor musun?” sorusunu yöneltip “Kesinlikle” yanıtını aldığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Kimi zaman takipçilerine her şeyin yolunda olduğunu söyleyen Miraloğlu, kimi zaman da son derece duygusal ve hüzünlü paylaşımlara imza atarak dikkat çekiyor

5dd28cba55427f1a18c7d82f.jpg

32 yaşındaki oyuncu, TV8’de yayınlanan ‘Gel Konuşalım’ programına, verdiği kararlarla ilgili bir açıklamada bulundu

Miraloğlu, “Yıllardır işsizim, siz de beni anlayın” sözleri ile yaptığı evliliğin Amerika’da kalmak için olduğu iddiasını bir anlamda doğrulamış oldu.

5dd28cba55427f1a18c7d83b.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X