Mercedes-Benz Team 16 Kütahya’da fuara katıldı

Bursalı Mercedes tutkunlarından oluşan ‘Mercedes-Benz Team 16′ grubu, Kütahya’da düzenlenen lüks klasik araç fuarına katıldı.

Mercedes-Benz Team 16 Kütahya’da fuara katıldı

Bursa’nın yanı sıra Eskişehir, Konya, Denizli ve Afyon’dan Kütahya’ya akın eden klasik otomobil severler, fuarda 80 araçla boy gösterdi.

Fuar alanında konuşan Kütahya Belediye Başkanı Halim Işık, ‘‘Kütahya önümüzdeki yıllarda bu tarz organizasyonlara daha çok önem verecektir. Gençlere en kısa zaman içerisinde drag ve drif pistti temin edeceğiz” dedi.

YARIŞMANIN BİRİNCİSİ BURSA’DAN…

Mercedes-Benz Team 16 gurubunun ‘‘Özgü Mercedes-Benz Servisi” sponsorluğunda katılım sağladığı Kütahya fuarında gurup adına konuşma yapan Ramis Çakır Yıldırım, şunları söyledi: ‘‘Mercedes’e gönül veren insanların bir arada toplanması ve kaynaşması çok güzel bir duygu. Bu tür etkinliklere mümkün olduğunca çok katılım sağlamayı planlıyoruz. Fuarda çekilişler ve araç güzellik yarışması da yapıldı. Birinci olan araç bizim guruptan çıkınca bunun ayrı bi sevincini yaşadık. Etkinlikte emeği geçen başta sponsorumuz Özgü Mercedes-Benz Servisi’ne ve katılım sağlayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

merso2.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X